forex trading logo

Какво означават различните видове чип тунинг

Какво означават различните видове чип тунинг

Какво се крие зад – стандартен, агресивен и еко тунинг?

По каталозите за чип тунинг се срещат множество варианти за резултат след софтуерна модификация. Има фирми обещаващи изненадващо много конски сили, други са по-скромни. Къде се крие разликата?

Клиентът не винаги иска автомобилът да е като за състезание, да се натоварва максимално и да проблеми водещи до често посещение в сервизите. Голяма част от собствениците на автомобили решили да прибавят мощност на автомобила търсят надеждно и безпроблемно решение. Те избират „Стандартен чип тунинг”. При него няма опасности за автомобила и ще имат гарантиран по-нисък разход на гориво.

Модификацията за „Максимална мощност” е предназначена за хора търсещи максимума. Понякога потребителят търсещ чип обикаля сайтовете и гледа кой колко му обещава и лесно си смята „При фирма 1 колата ми ще стане 170 кс. При фирма 2 ще бъде 177 кс. и тнт” Много често зад тези параметри стои прекалено „изцеждане” на автомобила. Попитайте какви са рисковете преди да го направите.

Последната версия е ЕКО тунинг. Тя е предимно насочена за икономия на гориво и поставяне на ограничители. Особено подходяща за служебни автомобили.

чип тунинг модификация

 Задвижва се от Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes ThemZa  Valid XHTML and CSS.