forex trading logo

Rica Engineering

RICA Engineering

Представяме Ви компания предлагаща лицензиран чип тунинг - RICA Engineering Холандия

RICA Engineering има богата научна дейност
Компанията има изградени взаимоотношения с водещите производители на автомобилно оборудване в Европа. Това гарантира промяна на параметрите на мотора в граници, които ще гарантират неговия дълъг живот и оптимална експлоатация!

RICA Engineering участва в подготовката на автомобили за официални състезания на дизелови автомобили.

Богатият опит в подготовката на автомобили за състезания Ви гарантира приливът на мощност при подаване на газ.

RICA Engineering променя софтуера и на чисто нови автомобили
Фирмата има официално разрешение за чип тунинг на чисто нови автомобили Volvo. Годишно в Холандия стотици автомобили излизат от автомобилните салони с чип тунинг от RICA без да се губи гаранцията.

Чип тунингът на RICA Engineering е законен
Практиката в някой Европейски страни е при настъпване на пътно произшествие, застрахователят да провери автомобила за наличие на чип тунинг и да откаже застраховката ако не е отговаря на изискванията.

RICA Engineering е реална, а не виртуална марка

RICA има собствена база в Холандия, която е оборудвана с пълен набор от апаратура за подготовка и тестване на чип тунинг. Фирмата разполага със собствен барабанен дино стенд MAHA. При стендове, при които се махат гумите на автомобила и се закачат на стенда се достигат не много истински резултати, потвърдено дори от техните производители. При барабанния стенд резултатите са такива, каквито са на пътя!

За повече информация

www.rica-bg.com

www.rica.nl

Рика предлагат уникален инструмент, с който може сами да смените софтуера на автомобила. Единствено трябва да ни изпратите Вашия ВИН нимер и ние ще подготвим желяния софтуер. Винаги ще може да сменяте стандартния с модифицирания софтуер и обратно.

 

 Задвижва се от Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes ThemZa  Valid XHTML and CSS.