forex trading logo

Библиотека за тунинг Търсене на пазара на чип тунинг

Търсене на пазара на чип тунинг

Преди време в сайта на Ntuning направихме анкетно проучване за търснето на чип тунинг модификации в България. Направеното изследване, въпреки че не отговаря на изискванията за представителност на едно маркетингово изследване, е добър източник на информация за придобиване на ориентировъчна информация.

Зададохме следния въпрос: За какъв автомобил търсите чип тунинг? Първоначално очаквахме търсенето на тунинг да е предимно от дизелови автомобили, защото при тях ефектът е най-висок. Въпреки това поставихе и други алтернативи за – чип тунинг за бензинови и автомобили с газова уредба.

Резултатите могат да бъдат обобщени в следната фигура:

чип тунинг, пазар

Най-високо е търсенето от автомобили в категорията „турбо дизел”. По проверката на IP адресите се оказа, че е най-високо търсенето на чип тунинг софия за тези коли. На следващите позиции са поместени бензиновите автомобили, като особен интерес предизвикват автомобилите на газ. Те заемат 18,5% от пълното търсене на пазара.

Независимо за какъв автомобил търсите чип тунинг, ако ние го поддържаме искаме да Ви уверим в това, че ще получите услуга с високо качество на изгодна цена. Получавате изпитани решения, използване на оригинална техника и 5 години гаранция.

 Задвижва се от Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 themes ThemZa  Valid XHTML and CSS.